Menu

Five Finger Death Punch

Megadeth / Odd Crew /

FIVE FINGER DEATH PUNCH

22 февруари (събота) 2020, 19:00 ч., Арена Армеец & Megadeth + ODD Crew

FIVE FINGER DEATH PUNCH включват и София в Европейското си турне през 2020!

FIVE FINGER DEATH PUNCH добавят и България към най-голямото си Европейско турне до момента, което ще се проведе през януари и февруари 2020.
Към невероятното шоу, което американците са подготвили, ще се включат и мултиплатинените легенди MEGADETH, както и българската банда ODD CREW! Китаристът на FIVE FINGER DEATH PUNCH Zoltan Bathory споделя следното за турнето: " Лайнъпът е зашеметяващ! MEGADETH нямат нужда от представяне - те са легенди! Приносът на Dave Mustaine към този стил е неизмерим. Смятам, че той е един от основоположниците не само на траш, но и на хеви метъл музиката като цяло, защото рифовете и стилът му на свирене са повлияли на всеки, който се е възхищавал на MEGADETH - а това несъмнено са милиони!”
Вокалистът на MEGADETH добавя: “Сериозно ще загазите, ако не дойдете да видите шоуто на FIVE FINGER DEATH PUNCH през 2020! Наистина не искате да го пропускате!”
FIVE FINGER DEATH PUNCH са глобален метъл феномен! С четири платинени и шест златни записa, те надминават три милиарда слушания онлайн и продължават да разбиват всякакви рекорди!
Групата има 24 парчета в топ 10 през последните години, а през 2018 стават най-слушания артист на U.S. Rock Radio. Последния албум на FIVE FINGER DEATH PUNCH And Justice For None става най-слушаният хард рок/хеви метъл албум онлайн за 2018 и оглавява още няколко класации. Новият осми студиен албум на бандата се очаква да излезе на пазара през зимата на 2020.
Траш метъл пионерите MEGADETH се появяват на музикалната сцена през 1983, буквално изобретявайки този жанр, и се доказват като една от най-влиятелните и уважавани групи на всички времена. По време на кариерата си, бандата има над 38 милиона продадени албума, 6 последователни платинени записа, 7 албума, включени в топ 10 класациите, и множество признания, включително 12 номинации GRAMMY® и награда GRAMMY® за най-добро метъл изпълнение през 2017! В момента групата работи по нов студиен албум.
ODD CREW са една от най-успешните български банди, с над 20 години история. Сформират се през 1998 година в София и съставът на групата остава непроменен и до днес – Васил Райков (вокали), Васил Първановски (китара, беквокали), Мартин Стоянов (бас, беквокали) и Боян ‘Bonzy’ Георгиев (барабани). Бандата се утвърждава не само на българската, но и на международната сцена и си спечелва огромен брой фенове. В момента групата работи по новия си албум, който се очаква да излезе на пазара през 2020. Най-голямото Европейско турне на FIVE FINGER DEATH PUNCH включва 16 държави - началото е на 20 януари в Хелзинки, а заключителният концерт ще бъде на 22 февруари в Арена Армеец, София! Специалните VIP pre-sales за турнето започват още днес! Не пропускайте възможността да станете част от зашеметяващото шоу в София!
За повече информация, посетете: www.fivefingerdeathpunch.com.

asdf

  • Design
  • consectetur adipiscing
  • et gubernationis
  • Aliter enim nosmet

Share